Hoe dek je een ronde tafel?

Placemats leer zwart rond coasterqueen

Hoe dek je nu een ronde tafel?

Uiteraard dek ik graag de tafel met placemats en lederen servetringen uit mijn eigen collectie, ik ben er zelfs zo gek op dat ik het verkoop!
Laten we beginnen met de basis, de tafel zelf. Hoeveel personen ga je voorzien van een geweldige avond? Laten we even uitgaan van 6 personen.

Wil je graag de kleur van de placemats afstemmen op de kleur van de tafel en stoelen of gebruik je tafellinnen waar je juist een placemat OP legt? Hier denk je misschien niet snel aan maar het geeft direct een zeer luxe en gezellige uitstraling.

Bij een ronde tafel adviseren wij om ronde placemats te gebruiken óf onze placemats van leer in het Ovaal. Gebruik bijvoorbeeld geen ronde borden maar vierkante om het ronde patroon te doorbreken. Kleur gebruiken in borden en glazen is he-le-maal van nu.

Ga je geen 5 gangen koken maar juist de tafel gezellig aankleden met een borrelplank, gebruik dan geen rond, maar een langwerpige borrelplank!

Twijfel je over welke vorm of kleur bij jouw interieur past?
Stuur me een berichtje en ik help je graag.

Liefs Niki