Coaster Queen

Hoe fijn is het om wanneer je echt een keer uitpakt onder het genot van een heerlijk diner, wanneer de kaarsen branden te genieten van een stijlvolle zee van kalmte. Omdat het niet altijd voorkomt (lees; drukte en hectiek) zijn deze momenten extra waardevol. Met een mooie tafel is het heerlijk hotel-chique, en dat lekker thuis!

Over Niki

Ik ben Niki, oprichtster van Coaster Queen en al jarenlang in hart en nieren passievol onderneemster in de lederwaren branche. Wij leven in een huis dat we met recht ook een ‘thuis’ kunnen noemen. Naast de liefde voor elkaar speelt de inrichting en decoratie van onze woning daarin een grote rol. Een warm en gezellig interieur maar ook een stijlvolle en opgeruimde uitstraling vind ik erg belangrijk. Onze stijl is modern maar warm, wij maken veel gebruik van natuurlijke materialen. Samen met mijn passie voor leer, styling en decoratie hebben we er een prachtig en knus paleis van gemaakt. Er moet geleefd kunnen worden maar het oog wil ook wat. Een praktische, overzichtelijke indeling brengt rust. Persoonlijke styling met prachtige accessoires brengt een ruimte tot leven.

Leer is mijn passie

Vanwege mijn enthousiasme omtrent alles over wonen, lifestyle en decoratie heb ik dit alles samengevoegd en is Coaster Queen liefdevol leven ingeblazen. Persoonlijk kies ik met kritisch oog al het premium leer voor alle artikelen. Alleen het beste materiaal wordt gebruikt voor de productie van het Coaster Queen assortiment. Ik vind dat iedereen betaalbare luxe en kwaliteit verdient. Deze hoge standaard trekken we dan ook door van de designs tot aan het eindproduct, de verpakking, verzending en de service. Met liefde en zorg streven we naar tevredenheid van al onze klanten. Uitermate trots zijn we dat we deel mogen uitmaken van liefdevolle, warme en prachtig gestylede huishoudens. Wie weet ook die van jou!