Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?

Alle artikelen van Coaster Queen die op een werkdag voor 12.00 uur besteld zijn worden dezelfde dag verzonden. Komt de bestelling na 12.00 uur binnen, dan wordt de bestelling de volgende dag verzonden. U ontvangt een email met daarin de track and trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Uw pakket wordt aan de deur geleverd.

Wanneer u meerdere artikelen besteld worden deze samen verpakt en verzonden.
Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verwerkt.

Uw pakket wordt goed verpakt opgestuurd, kleinere artikelen worden geleverd als brievenbuspakket.

Zijn de artikelen niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.

Vul hier het retourformulier in en voeg deze bij uw retourzending.

We vragen u vriendelijk de artikelen in de originele verpakking naar ons terug te sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

Coaster Queen
Middelstraat 34
5176NK De Moer
Nederland

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet. Dit kan uiterlijk 5 werkdagen duren.

U ontvangt van ons een bevestiging van uw retour zodra wij de artikel(en) hebben gecontroleerd en verwerkt. Het moment van ontvangst tot het verwerken en terugbetalen van uw retour duurt maximaal 5 werkdagen.

In dit geval kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wij zoeken dan voor u uit wat het probleem is en kijken samen naar een oplossing.

Na gebruik schoonmaken met een vochtige doek en daarna goed laten drogen voordat de producten opnieuw worden gebruikt 

Insprayen met een speciale water- en vuilafstotende spray adviseren we bij intensief gebruik om het half jaar. Houdt voldoende afstand en nevel de spray en laat vervolgens goed drogen.

De algemene voorwaarden kunt u onderaan de pagina terugvinden. Onze algemene voorwaarden voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving.